Nalagam ...
Prenova spletne strani Planet Siol.net
Vodilni slovenski digitalni medij
Splet / Oblikovanje / Mobilna aplikacija
Osnovni podatki

Prenova spletne strani Planet Siol.net - izbor pravih novic ob pravem trenutku na enem mestu.

Izvedba

Leta 2011

Naročnik

Planet 9, d.o.o.
(sedaj TSmedia, d.o.o.)

Zadolžitev

Grafična zasnova spletne strani in mobilne aplikacije

V sodelovanju z

Planet 9, d.o.o.
(Bine Lebeničnik in Samo Jereb)
Responsive Mockup
Opis projekta
Prvi slovenski spletni portal siol.net se je razvil v vodilni slovenski digitalni medij Planet Siol.net, dosegljiv na petih zaslonih: spletnem, mobilnem, televizijskem, tabličnem, zunanjem ter na družabnih omrežjih. Trenutno je drugo najbolj obiskano spletno mesto v Sloveniji (MOSS) ter vodilni medij na mobilnem in zunajdomnem segmentu. V sodelovanju z naročnikom smo zasnovali sodobno grafično podobo spletne strani, ki se lahko po tehnični in oblikovni plati kosa z največjimi svetovnimi mediji. Kasneje smo sodelovanje razširili še z oblikovanjem dodatnih storitev, kot sta DKino in Dajmedol+.
Predstavitev nove vhodne strani
Izbrane podstrani
Med drugim je bilo treba predvideti večje število podstrani, ki so bile sestavljene iz unikatnih modulov in jih zaradi tega ni bilo moč sestaviti iz obstoječih gradnikov. Poleg tega so bili grafične prenove deležni tudi forumi in elektronska obvestila uporabnikom.
Različni moduli
Kot je v navadi pri tako velikih spletnih medijih, je bilo treba zasnovati kopico različnih modulov oziroma gradnikov, ki se lahko uporabljajo na posameznih podstraneh. Vse glavne kategorije na strani (Novice, Sportal ...) so bile zaradi večje prepoznavnosti deležne barvne personalizacije. Spletna stran je delno prilagojena za ogled na različnih zaslonih, posebej pa je bila zasnovana mobilna aplikacija, ki prikazuje aktualne novice, TV spored, vreme in horoskop.
Podstran avtomoto za tablične računalnike
Podstran rezultati v živo za tablične računalnike
Kontakt

So vam projekti všeč in prav sedaj potrebujete podobno rešitev?

POKLIČITE

+386 40 470 230

NASLOV

Murnova ulica 2, 6257 Pivka